Poštovani putnici, klijenti i kolege. Pridržavajući se uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a uz pridržavanje mjera prevencije rada poslovnice putnička agencija Putolovca d.o.o. donosimo odluku o radnom vremenu i privremeno načinu rada putničke agencije Putolovac d.o.o.

 

Do normalnog otvaranja granica te mogućnosti putovanja Dostupni smo vam putem e-maila [email protected] u navedenom razdoblju u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 10:00-16:00 sati ili na telefon 01/ 7980 – 660. Posjeta je moguća isključivo u našoj poslovnici na adresi IVANA TKALČIĆA 5 i to sukladno dogovoru sa prodajnim agentom s obzirom da cijelo osoblje Putolovca trenutno radi od doma. Poslovnica na adresi ILICA 112 ostaje zatvorena do daljnjega.


Sugeriramo vam da sve vaše upite uputite pisanim putem na e-mail [email protected] putem kojeg ćete odgovore dobivati u najkraće mogućem roku. Sve ostale obavijesti ćemo vam uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane nadležnih službi te naših partnera. Upite ćemo rješavati prioritetno (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet) te vas ljubazno molimo za strpljenje.


Svi polasci koji su se trebali održati u na programu navedenom vremenu, biti će ili prebačeni na kasnije polaske, ili će u dogovoru sa strankama biti riješeni na neke druge načine, međutim sva rješenja stupaju na snagu po završetku pandemije. Izdavanju vaučer smo već pristupili te ih možete dogovoriti sa našim osobljem telefonski ili mailom.


Sva daljnja postupanja oko radnog vremena vršiti će se u skladu s uputama nadležnih tijela a o njima ćete biti pravovremeno obaviješteni putem Facebooka ili putem web stranice.www.putolovac.hr


Molimo vas za strpljenje i razumijevanje u ovim za sve nas zaista teškim vremenima. Nadamo se skoroj uspostavi normalnog funkcioniranja kao prije početka pandemije.

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!