Važna obavijest vezano uz Covid-19RADNO VRIJEME POSLOVNICE

Poštovani putnici i klijenti i kolege. Pridržavajući se uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, pridržavamo se mjera prevencije te su svi djelatnici Putolovca prvenstveno zbog zaštite javnog zdravlja odlukom direktora, a prema preporuci Stožera za civilnu zaštitu poslani kući u samoizolaciju. Stoga će poslovnica Tkalčićeva 5 Zagreb, kao i ona u Ilici 112, Zagreb biti zatvorena za sve posjete u razdoblju od 16.03.2020 do daljnjega, tj. do obavijesti nadležnih službi o sigurnom uspostavu funkcioniranja poslovnice.Dostupni smo vam putem e-maila [email protected] u navedenom razdoblju od ponedjeljka do petka od 9:00-18:00 sati.
Sugeriramo vam da sve vaše upite uputite pisanim putem na e-mail [email protected] i putem kojeg ćete odgovore dobivati u najkraće mogućem roku. Sve ostale obavijesti ćemo vam uputiti pravovremeno i u skladu s informacijama kojima ćemo raspolagati u datom trenutku od strane nadležnih službi te naših partnera. Upite ćemo rješavati prioritetno (putovanja s bližim datumom polaska imaju prioritet) te vas ljubazno molimo za strpljenje.Za sve polaske koje se održavaju u navedenom vremenu, biti će ili prebačeni na kasnije polaske, ili će u dogovoru sa strankama biti riješeni na neke druge načine, međutim sva rješenja stupaju na snagu po završetku samoizolacije.Sva daljnja postupanja oko radnog vremena vršiti će se u skladu s uputama nadležnih tijela a o njima ćete biti pravovremeno obaviješteni putem Facebooka ili putem web stranice.www.putolovac.hrMolimo vas za strpljenje i razumijevanje u ovim za sve nas zaista teškim vremenima. Preporučamo da prvo zaštitite zdravlje sebe i svojih familija, za putovanja će biti vremena.Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!