Mauricijus: 10 dana

Top ponuda Već od 1.750 €
10 dana Avion Zagreb Hotel 3* Već od 1.750 € 1.850 €  Prijavi se!

PROGRAM PUTOVANJA

KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PUTOLOVAC BEBA – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.

PUTOVANJE ZA PAMĆENJE!

1. dan: ZAGREB – ISTANBUL 

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova za Istanbul sa dolaskom u Istanbul po lokalnom vremenu (pogledati red letenja na dnu stranice).

2. dan: ISTANBUL – MAURICIJUS – GRAND BAIE

Prijava te nastavak leta za Mauricijus. Slijetanje u Mauricijus predviđeno prema lokalnom vremenu (pogledati red letenja na dnu stranice). Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer prema našem u hotelu u Grand Baie. Prijava u hotel. Slobodno poslijepodne za vlastite sadržaje, odmor od putovanja te kupanje. Noćenje.

3. dan GRAND BAIE – PORT LOUIS – PAMPLEMOUSSES BOTANIČKI VRT – CAP MALHEUREUX – GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za uživanje na plažama Mauricijusa ili prilika za fakultativni izlet. Danas krećemo sa glavnim gradom Mauricijusa, Port Louisom. Ovo je zapravo jedini pravi grad na otoku, prepun visokih nebodera te užurbanog poslovnog središta. Po dolasku u grad, prvo idemo Fort Adelaide, tvrđavu koja se nalazi na brdu s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijeli zaljev te ćemo ovdje dobiti dojam veličine grada. Spuštamo se u sami centar te nastavljamo razgled. Centralni gradski trg, Place d’ArmesSredišnja zgrada vlade Mauricijusa – vrtovi de la Compagnie. Potom odlazimo do Centralnog Market, najveće tržnice na cijelom otoku, mjesta gdje možete obaviti shopping suvenira ili probati nadaleko poznatu uličnu hranu Mauricijusa.

Nakon šetnje tržnicom, nastavljamo prema obali, do Caudan Waterfront, šetnice napravljene uz samu marinu, mjesta gdje se nalazi veliki broj poznatih restorana te pitoreskna šetnica Umbrella Alley ( Aleja Kišobrana ). Ovdje ćemo imati slobodno vrijeme za ručak, povratak na tržnicu ili posjet jednom od muzeja glavnog grada, kao što su povijesni muzej Blue Penny Museum ili Muzej Pošte. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe te povratak u smjeru Grand Baie, gdje ćemo prvo posjetiti poznati botanički vrt Pamplemousses ( Uključena ulaznica ) koji potječe još od ranih godina 18 stoljeća, od vremena francuske vladavine Mauricijusom. Slijedi šetnja vrtom koji se prostire na 37 hektara te sadrži čak 85 varijacija Palmi. Popularan je i po tome što je navodno prvi takav botanički vrt ikad napravljen u tropima, te je veliki broj biljaka zasađen od strane slavnih osoba, kao što su Princeza Margareta, Indira Gandhi, Robert Mugabe…Nakon razgleda vrta, nastavljamo prema Cap Malheureux, sjevernom rogu Mauricijusa gdje ćemo posjetiti slikovitu crkvicu Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux te se stići okupati na plaži Pereybere. Povratak u hotel. Slobodna večer. Noćenje.

4. dan: GRAND BAIE  – TROU AUX CERFS – GRAND BASSIN – BLACK RIVER GORGES – CHAMAREL NACIONALNI PARK – LE MOURNE BRABANT – LE MORNE – GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za uživanje na plažama Mauricijusa ili prilika za fakultativni izlet. Danas ćemo posjetiti najljepše nacionalne parkove Mauricijusa te se upoznati sa prirodnim atrakcijama otoka. Prvo posjećujemo Trou Aux cerfs, ugasli vulkanski krater koji je dubok gotovo 80  metara te često pun vodom. Potom ćemo posjetiti jezero Ganga Talao, poznatije i kao Grand Bassin, sveto jezero sa sve Hinduse Mauricijusa.

Poznato je i po 33 metra visokim kipovima Shive i Durge, što ih čini najvišim kipovima otoka. Posjećujemo Black river Gorges nacionalni park, klanac koji ima visoku ekološku vrijednost s obzirom da je primarno stanište za većinu ugroženih endemskih ptica Mauricijusa i rijetke endemske biljke. Slijedi odlazak na organizirani ručak. Nastavljamo put prema Chamarel Seven Coloured Earth park. Ovaj prirodni fenomen očarava svojim neobičnim i raznolikim spektrom nijansi koje se protežu po zemlji. Crvena, plava, zelena i žuta boja čine ovaj krajolik jedinstvenim i nevjerojatnim. Naš cilj u nacionalnom parku su slap Chamarel, najviši slap Mauricijusa, koju ćemo prvo posjetiti. Zatim nastavljamo do geološke formacije sa 7 boja koja je jedna od najposjećenijih lokacija na Mauricijusu.

Glavna značajka ovog mjesta su dine koje se sastoje od različito obojenog pijesaka koji se spontano taloži u različitim slojevima. Tako da ove dine pružaju nadrealnu šarenu boju koja se ne ispire niti za najjačih padalina. Na kraju odlazimo do vidikovca Chamarel, s kojeg se pruža izvrstan panoramski pogled na jugozapadnu obalu. Dan završavamo na obali Le Morne plaže, gdje se bijeli pijesak susreće s tirkiznim morem u savršenom spoju ljepote i opuštanja. Ovdje možemo zaroniti u kristalno čiste vode, šetati duž obale ili jednostavno uživati u pogledu na monolit koji je pod zaštitom UNESCO-a te je ujedno i najiskonskiji lokalitet Mauricijusa. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

5. dan: GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za vlastite sadržaje te uživanje u odmoru na Mauricijusu. Od slobodnih aktivnosti uvijek možete uživati u kupanju u obližnjim plažama kao Pereybere ili Le Couvet, pa čak i Trou aux Biches. Možete otići na ronjenje ili uživati u paraglajdingu. Također su popularni letovi helikopterom, pogotovo preko Le Mourne Brabanta. Noćenje.

6. dan: GRAND BAIE – DAN PLAŽA  – PLAŽA LA FAYETTE – PLAŽA BELLE MARE – GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za uživanje na plažama Mauricijusa ili prilika za fakultativni izlet. Danas se nećemo previše napregnuti, s obzirom da imamo dan uživanja na plažama Mauricijusa. Posjetiti ćemo dvije najljepše plaže istočnog dijela otoka. Prvo idemo na plažu La Fayette, gdje ćemo provesti prijepodne, a u popodnevnim satima odlazak na popularnu plažu Belle Mare. Povratak u hotel će biti u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodna večer. Noćenje.

7. dan: GRAND BAIE – PUTEVIMA ČAJA: LA MAISON CREOLE – DOMAINE DES AUBINEAUX – BOIS CHERI  – SAINT AUBIN – GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za uživanje na plažama Mauricijusa ili prilika za fakultativni izlet Putevima čaja. Danas ćemo se upoznati sa kolonijalnom povijesti Mauricijusa, te upoznati neke od najbitnijih lokacija. Počinjemo kod La Maison Creole, ili Eureka House. Ova autentična kolonijalna kuća upoznati će nas sa svojim bujnim vrtovima i kaskadnom rijekom kao pozadinom koja oduzima dah. Posjet ljetnikovcu Eureka i njegovim vrtovima pruža intrigantan uvid u kolonijalni život nekadašnjeg Mauricijusa. Nastavljamo naše putovanje prema Domaine des Aubineaux, gdje ćemo vidjeti još jednu prekrasnu kolonijalnu kuću. Potom idemo prema mjestu Bois Cheri, u tvornicu čaja gdje ćemo imati prilike kušati čaj te se upoznati sa procesom proizvodnje istog. Potom idemo na mjesto gdje ćemo imati organizirani ručak. Nakon ručka, odlazimo na imanje Saint Aubin gdje ćemo imati prilike probati još jedno piće, ovaj puta malo jače od čaja. Naravno, radi se o rumu, još jednom popularnom tropskom piću po kojem je i Mauricijus poznat. Povratak u hotel u kasnim popodnevnim satima.

8. dan: GRAND BAIE – MAHEBOURG – ILE AUX CERFS – GRAND BAIE

Doručak. Slobodan dan za uživanje na plažama Mauricijusa ili prilika za fakultativni izlet. Prvo ćemo posjetiti jedan od najpitoresknijih gradića na otoku, poznatog po svojoj prekrasnoj šetnici uz more. Mahébourg, malo selo na jugoistočnoj obali otoka, nudi pravi sliku klasičnog života Mauricijusa. Ovdje ribari isplovljavaju svojim drvenim čamcima, žive lokalne tržnice obiluju ribom, a moguće je  istražiti zanimljive muzeje, lokalne restorane i ulične štandove s hranom. Dolazak u grad u jutarnjim satima, kraći razgled uz vodiča te slobodno vrijeme za kavu i upijanje atmosfere ovog gradića. Nastavljamo naš put prema otoku Île aux Cerfs. Ovo je jedno od najljepših lokacija na otoku za kupanje, no isto tako i zeleni otok prepun golf terena i elitnih hotela. Krećemo u otkrivanje ovog magičnog otoka, plovimo u najdužoj laguni duž istočne obale Mauricijusa između koraljnih grebena. Posjetiti ćemo i vodopad Grand River South East a potom odlazimo na otok Ile-aux-Cerf i imati ćemo prilike uživati na plažama ovog otoka. Negdje usput ćemo imati i organizirani ručak. Povratak u Grand Baie u kasnim večernjim satima. Slobodna večer. Noćenje.

9. dan: GRAND BAIE – ISTANBUL

Doručak. Staviti ćemo stvari u prostor predviđen za prtljagu te ćemo imati slobodan dan za vlastite sadržaje te uživanje na plažama Mauricijusa. U popodnevnim satima slijedi transfer prema aerodromu.  Ovisno o vremenu leta, transfer prema zračnoj luci Mauricijus. Prijava na let za Istanbul. Nastavak leta za Zagreb.

10. dan: ISTANBUL – ZAGREB

Nastavak leta za Zagreb i dolazak u Zagreb u predviđeno vrijeme prema lokalnom vremenu (pogledati red letenja na dnu stranice). Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama. 

AZUR PARADISE 3*

Hotel je smješten u Grand Baieu, na cca 200 m od javne plaže. Azur Paradise svojim gostima nudi smještaj s vanjskim bazenom, besplatnim privatnim parkiralištem, zajedničkim salonom i terasom. Objekt je opskrbljen besplatnim pristupom internetu WiFi. Smještaj nudi večernju zabavu i uslugu concierge. Smještajne jedinice sadrže klimatizacijski uređaj, TV ravnog ekrana sa SAT programima, hladnjak, kuhalo za vodu, tuš, besplatni kozmetički pribor i radni stol. Neke sobe imaju pogled na more, a svaka soba ima balkon. Svakodnevno se poslužuje doručak na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak. U sklopu smještaja, gosti će pronaći restoran koji nudi jela iz kineske, britanske i francuske kuhinje. Također su i vegetarijanske i veganske opcije moguće.

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta TK – Turkish Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
01.04.2025. TK 1056 ZAG – Zagreb IST – Istanbul 20:25 23:40
02.04.2025. TK 176 IST – Istanbul MRU – Mauricijus 01:40 12:35
09.04.2025. TK 177 MRU – Mauricijus IST – Istanbul 20:05 05:10
10.04.2025. TK 1053 IST – Istanbul ZAG – Zagreb 06:55 08:00

 

RED LETENJA – podložan promjeni
Datum leta TK – Turkish Airlines Odlazna destinacija Dolazna destinacija VRIJEME LETA
Broj leta
26.04.2025. TK 1056 ZAG – Zagreb IST – Istanbul 20:25 23:40
27.04.2025. TK 176 IST – Istanbul MRU – Mauricijus 01:40 12:35
04.05.2025. TK 177 MRU – Mauricijus IST – Istanbul 20:05 05:10
05.05.2025. TK 1053 IST – Istanbul ZAG – Zagreb 06:55 08:00




New York



Uzbekistan



Nepal



Las Vegas



Brazil



juzna koreja



Bitne Napomene

  • Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o.
  • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: PUTOLOVAC BEBA – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.
01.04. – 10.04.2025. – GARANTIRANI POLAZAK!
HOTELI 3* EUR HRK
FIRST MINUTE CIJENA 1.350 10.171,58
REDOVNA CIJENA 1.450 10.925,03
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
400 3.013,80
UKUPNO
(FIRST MINUTE CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
1.750 13.185,38
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
300 2.260,35
26.04. – 05.05.2025. – GARANTIRANI POLAZAK!
HOTELI 3* EUR HRK
FIRST MINUTE CIJENA 1.750 13.185,38
REDOVNA CIJENA 1.850 13.938,83
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
400 3.013,80
UKUPNO
(FIRST MINUTE CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)
2.150 16.199,18
NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)
350 2.637,08

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

  • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
  • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
  • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
  • Putne isprave: Za putovanje na Mauricijus hrvatski državljani trebaju imati važeću hrvatsku putovnicu.
  • VIZA: NIJE POTREBNA: Državljanima Republike Hrvatske ne treba viza, ali svi putnici moraju ispuniti online obrazac “Mauritius All-In-One Travel Form” te po dolasku predočiti PDF dokument s QR kodom koji će se automatski generirati. Više informacija možete pronaći na mrežnoj poveznici Mauritius Now.
  • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
  • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
  • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije određen vremenski period
  • Potrebno je minimalno 15 polaznika kako bi se putovanje održalo
  • Prijevoznik: Turkish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • Povratnu zrakoplovnu kartu ekonomske klase na relaciji Zagreb – Istanbul – Mauricijus – Istanbul – Zagreb
  • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte prilikom rezervacije aranžmana 400 € / 3.013,80 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
  • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
  • Hrvatskog pratitelja na putovanju
  • Lokalnog vodiča na svim izletima
  • 7 noćenja u hotelu 3* na osnovi usluge noćenja s doručkom
  • Transfer Aerodrom – Hotel  – Aerodrom
  • Organizacija i priprema putovanja te jamčevno osiguranje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Doplatu za jednokrevetnu sobu (plaćanje isključivo u eurima prije putovanja):
    • Na polasku 01.04.: 300 € / 2.260,35 kn
    • Na polasku 26.04.: 350 € / 2.637,08 kn
  • Napojnicu za lokalne vodiče i vozača
  • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
  • Fakultativne izlete
  • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
  • Osobnu potrošnju
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail info@putolovac.hr
FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u eurima prije putovanja) CIJENA PO OSOBI
PORT LOUIS – PAMPLEMOUSSES BOTANIČKI VRT – CAP MALHEUREUX

(Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, hrvatski pratitelj, ulaznicu za botanički vrt)

Minimalno 10 prijavljenih putnika

65 € / 489,74 HRK
TROU AUX CERFS – GRAND BASSIN – BLACK RIVER GORGES – CHAMAREL NACIONALNI PARK – LE MOURNE BRABANT – LE MORNE

(Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, hrvatski pratitelj, ulaznicu za Nacionalni park Black River Gorges, Ulaznicu za Nacionalni Park Chamarel, ručak na izletu)

Minimalno 10 prijavljenih putnika

115 € / 866,47 HRK
DAN PLAŽA  – PLAŽA LA FAYETTE – PLAŽA BELLE MARE

(Uključen prijevoz autobusom, hrvatski pratitelj)

Minimalno 10 prijavljenih putnika

55 € / 414,40 HRK
MAHEBOURG – ILE AUX CERFS

(Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, hrvatski pratitelj, kartu za brod do otoka, ručak na izletu)

Minimalno 10 prijavljenih putnika

85 € / 640,43 HRK
PUTEVIMA ČAJA: LA MAISON CREOLE – DOMAINE DES AUBINEAUX – BOIS CHERI  – SAINT AUBIN

(Uključen prijevoz autobusom, lokalni vodič na engleskom jeziku, ručak na izletu, ulaznicu za Eureka House, ulaznicu za Domaine des Aubineaux, ulaznicu za tvornicu čaja, ulaznicu za tvornicu ruma)

Minimalno 10 prijavljenih putnika

145 € / 1.092,50 HRK
PAKET SVIH IZLETA 420 € / 3.164,49 HRK
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog moguće promjene cijene ulaznica

 

VAŽNE NAPOMENE

  • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
  • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
  • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
  • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
  • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
  • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

  • Geografski položaj: Indijski ocean; južno od ekvatora
  • Površina i broj stanovnika: 1.860 km²; 1.240.827 stanovnika
  • Glavni grad: Port Luis
  • Službeni jezik: engleski i francuski
  • Religija: hindusi, muslimani i katolici
  • Vremenska razlika: zimi: +3 sata, ljeti: +2 sata u odnosu na Hrvatsku
  • Valuta: Mauricijska rupija (MUR), kreditne kartice su gotovo posvuda prihvaćene, 1 EUR je cca 51 MUR
  • Električni napon: 220 V. Struja je ista kao u Europi ali su utičnice drugačije. U većini hotela postoje adapteri, jer su putnici uglavnom iz europskih država.
  • Klima: tropska tijekom cijele godine. Ljetni period (studeni do svibanj) karakterizira vruće i vlažno vrijeme, a zimski period (od svibnja do studenog) nešto niže temperature i nižu vlažnost zraka. Od lipnja do rujna vlažnost zraka je visoka, česte su kiše i moguće su oluje.Klima na otoku je tropska, zime su tople i suhe (svibanj-studeni), a ljeta vlažna i topla (studeni-travanj). Tokom zimskog dijela godine prosječne temperature zraka kreću se od 22°C-27°C. Ljetni period godine je znatno topliji sa temperaturama do čak 38°C, a ono što je karakteristično je i povremeno javljanje kratkotrajnih pljuskova. Međutim, kako Mauricijus ima nekoliko mikroklimatskih zona, moguće je da u jednom dijelu otoka pada kiša, a nekoliko kilometara dalje sija sunce. Temperatura oceana se nikada ne spušta ispod 23°C što znači da tokom čitave godine možete uživati u kupanju na ovom tropskom otoku. Studeni i prosinac su mjeseci sa najdužom insolacijom, u trajanju od 10 h dnevno. Najkišovitiji mjesec je veljača, sa 10 kišnih dana u prosjeku. Najtopliji mjeseci u godini su prosinac, siječanj i veljača, tokom kojih je moguća i pojava ciklona.
  • NAJBOLJE VRIJEME ZA POSJET MAURICIJUSU: Na Mauricijus možete ići tokom čitave godine s obzirom da je zastupljena tropska klima i da su temperature zraka i mora uvijek visoke. Ali kao što smo gore naglasili, vrijeme se razlikuje od regije do regije jer Mauricijus ima više mikroklimi. Najbolje vrijeme za posjet je u periodu naše ljetne, a njihove zimske sezone koja traje od svibnja do studenog. Tokom ovog perioda vrijeme je toplo i ugodno, sa prosječnim temperaturama oko 27°C. Kiše se rijetke, a mogu se javiti u vidu povremenih kratkotrajnih pljuskova, najčešće noću.
  • Pozivni broj zemlje: +230
  • Odjeća: Lagana pamučna odjeća i udobna obuća, za večernje sate lagana vesta. Ponesite i zaštitu od kiše, bez obzira na to kad putujete.
  • Cijepljenje: Nije potrebno
  • Viza: Državljanima Republike Hrvatske ne treba viza, ali svi putnici moraju ispuniti online obrazac “Mauritius All-In-One Travel Form” te po dolasku predočiti PDF dokument s QR kodom koji će se automatski generirati. Više informacija možete pronaći na mrežnoj poveznici Mauritius Now.
  • Vožnja na lokaciji: Lijeva strana, naslijeđe britanske kolonijalne povijesti
  • Hrana: Kuhinja na Mauricijusu je miks raznih kolonijalnih utjecaja a najviše je mješavina indijske, francuske i kreolske kuhinje. Odlika takve kuhinje je obično visoko začinjena hrana snažnog ukusa. Na otoku se nalazi velika količina restorana, što sa lokalnom što sa internacionalnom kuhinjom, sve od indijskih restorana, preko kineskih, kreolskih, južnoafričkih, pa do restorana sa europskom kuhinjom. Prisutni su i veliki svjetski lanci restorana.
  • Piće: Preporuča se flaširana voda za piće. Popularna alkoholna pića na otoku su šećerni rum te lokalno pivo

NAČINI PLAĆANJA

  • Gotovina, internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 45 dana prije putovanja)
  • Kreditne kartice: jednokratno (Maestro, Master Card, Visa, Visa Electron, Premium Visa, Diners, Discover)
  • Kreditne kartice: Obročno u poslovnici na POS aparatu (Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate – vrijedi za sve kreditne I debitne kartice)
  • Plaćanje putem web shopa putem sustava CORVUS PAY (zatražiti link za plaćanje prilikom prijave) – Diners na 12 rata, Visa I Mastercard Erste Banke na 12 rata, MasterCard, Visa, Visa Gold Zagrebačke banke do 24 rate, svim ostalim karticama jednokratno
  • Plaćanje Visa Premium karticom na rate – do 12 rata – u partnerskoj agenciji po dogovoru sa prodajnim agentom
  • Cijene objavljene na web stranici agencije su cijene izražene sa obračunatim popustom od 5% za jednokratno plaćanje.
  • Za sva obročna plaćanja od 2-24 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Putolovac Putovanja d.o.o., OIB: 49394434640, Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb. Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb, Hrvatska, Broj police Osiguranje jamstva P15 – 1020001003 uplaćena kod Generali osiguranja d.d., Broj police Osiguranje od odgovornosti P13-1020266267 uplaćena kod Generali osiguranja d.d.. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji.

Šifra: 10D 000 MRU

Prijavi se!

Obavezna polja
Dodatne informacije
DaNe

Popunite sve podatke i kliknite na pošalji.

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željenja pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!